Turku toimittaa Harkovaan lämmityskalustoa – kaupunki toivoo käyttökuntoisia laitteita lahjoituksina

 

Lahjoituksiksi otetaan käyttökuntoisia aggregaatteja, teollisia lämpöpuhaltimia, muita lämmittimiä sekä ruuanvalmistuskalustoa isoja ihmisjoukkoja varten.

Kaupunki järjestää keräyspisteen, jonne yritykset, yhteisöt ja asukkaat voivat toimittaa käyttökuntoista kalustoa. Kuvituskuva. Kuva: Mikko Savolainen / Yle
Turun kaupunki järjestää jouluksi keräyksen ukrainalaisen Harkovan kaupungin ja sen asukkaiden auttamiseksi. Tavoitteena on kerätä etenkin lämmityskalustoa.

Lahjoituksiksi otetaan käyttökuntoisia aggregaatteja, teollisia lämpöpuhaltimia, muita lämmittimiä sekä ruuanvalmistuskalustoa isoja ihmisjoukkoja varten. Lisäksi keräykseen voi toimittaa vesipumppuja.

Kaupunki järjestää keräyspisteen, jonne yritykset, yhteisöt ja asukkaat voivat toimittaa käyttökuntoista kalustoa 7. ja 10. joulukuuta välisenä aikana.

Turku ja Harkova solmivat elokuussa ystävyyskaupunkisopimuksen.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa