Uutissi Turust 20.6.2016

Uutissi Turust. Uutislumppurina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Iltalehti tiäsi et arkkipiispa Mäkinen oli kai pitäny junas varhasen aamuhartauren Venäjäl lähteväl ryhmäl. Ennen tarjoiluu oli veisattu et Kirkasta oi Kristus meille.
ooo
MS Parman väki kertos et Jukolan Viästis oli oltu tuntikaupal auton kans kii saves, jääty kaatuvan puun alle ja yks oli eksyilly kaatosatees pimiäs mettäs samal kum muut kastus vuatavas teltas. Mut tosi kivaa oli ollu. Nyt selvis seekin et mitä se MS tarkottaa. Masokismii ja Sarismii.
ooo
Neitsytperunafestiuvaalii pirettiin Turus ja tiarustelin järjestysmiäs Haapiolt et mikä simmonen neitsytperuna on. Hän tiäsi sanno et see on simmonen peruna mitä ei pakkanen o viäl pannu.
ooo
Hyljättyjen Lemmikkijyrsijöiren avustusyhristys on saanu uuren tunnusmarssin. Sen nimi on tiätty marsuil jeesi.
ooo
Nyt on simmonen tukkamalli muatii kun ananastukka. Ehrotin parturil. Hän sanos et mul olis helpompi pitä toi melonitukka.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa