Uutissi Turust 20.5 -Ei virallissi mut torellissi

Uutissi Turust. Uutiskatamaraanina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tampereel on otettu ensmäsenä Suames käyttöön automaatti mist voi nostaa dollarei ja kruunui kans.  Eikä täsä viäl kaikki. Automaatist voi vaihtaa dollareiks myäs vanhoi markoi ja oravannahkoi.
ooo
Suami o mahrottoma harva asuttu maa. Tämä tuli taas toristetuks ku verottaja tutkis kiinteistövälittäjitte matkalaskui. Niist kävi ilmi et kilometrilaskutuksen perustel näyttä et  myynnis olevat huaneistot voi olla jopa tuhansien kilometrien etäisyrel toisistas.
ooo
Matkailuvinkki Jos ette o viäl käyny Jacobsenien kotimuseos Turus ni käykää ny Hemmetissä.
ooo
Ekonomi Karlssonin poika osallistus ylioppilaskirjotuksiin mut kun tänä vuanna ei kai tu uusii perunoi ylioppilasjuhliin mennes ni poika säälitteli vanhempias ja kirjotti pari iitä. Syksyl saa paremmin potaatttii.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa