Uutissi Turust 20.3.2017

Uutissi Turust. Uutiskankurina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kansleri Merkkeli oli käyny Amerikas herra Trumppii tervehtimäs ja torennu et äijä osottautus moukaks jo kättelys.
ooo
Kunnallisvaalit jo kolkuttelemas ovel. Aika moni politiikan konkari on Turus asettunu ehdol. Mäenpään Olli jopa ehdollisel.
ooo
Tähtitiäteen ja fysiikan kehitys on ollu valtavan vauhrikast. Tunnen yhren fyysikon Tuarlast ketä muistaa sen ajan kun pimiää ainet viäl haettiin Raunistulast.
ooo
Jääkiakon pleioffit alkamas ja Tepsi saa Hifkin viaraaksens. Runkosarjas hesalaiset on ollu vaikia vastus mut ei niin vaikia kun lahtelaiset. Pukukopis onkin yleisest sanottu et hyvä ettei tul ensmätteks vastaan ne pelikaanit vaan nämät hulikaanit.
ooo
Tampereen Tohlopis on tehty poliisioperaatio misä oli kymmenii raskaast aseistautunei poliisei. Liiotteluu. Ei ne Tampereen telkkariohjelmat nyn niin huanoi senttäs o.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/313355879?secret_token=s-xG02G” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa