Uutissi Turust 20.11 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutismahtailijana Vähä Heikkilä morjens
ooo
Tunnin junast ei enää jatkos puhuta vaan sanotaan et Länsirata. Yks Viitala kenet mää hyvin tunnen sanos et luultavasten asias vaikutti Laitilan munamarkkinatoimikunnan voimakas kanta. Et jos pualentoist tunnij junaa sais sano tunnij junaks ni seuraavaks viiden minuutin munaa sai sanoo kolmen minuutin munaks.
ooo
Luvattomii maahanmuuttajii on sevverran tupannu Piatarin suunnast et sisäministeriö kysys viranomasilt et mitä me voitais asial tehrä. Nämä sanos et jaa-a. Onhan meil nämät rajalliset mahrollisuuret.
ooo
Aurajoen suurimittaset ruappaukset ollaan alottamas. Hinta on jäämäs juur sevverran sopivast määrätyn rajan alapualel et ei tyätä tartte kuulemma julkisest kilpailuttaa. Luultavasten tämä asia kyl viäl tutkitaan pohjamutia myäten.
ooo
Jutta Urpilainen ilmotti et hän lähtee presirenttikilpailussen. Hänen teema on et näis vaaleis ei ketään jätetä. Paitti tiätty toiset ehrokkaat ensmäsel kiarroksel.
ooo
Terve siv vaa

 

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa