Uutissi turust 2.1 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutistinurina vähä Heikkilä morjens.
ooo
Vuasi on vaihtunu ja monii perintei nouratettu. Ekonomi Karssonikin sanos et hekin seuras  perinteisest vaimon kans uudenvuaden konserttii viinis mikä tänä vuanna oli  raskaamppa ku normaalisten ku päivä sattus  sunnuntaiks ja maanantaina on heti on tyäpäivä. Ni et ei he ottanu ku pullon per nuppi.
ooo
Tuatekehittelyy on ilotulitteirenkin kans tehty. Kaupas oli simmosii tulittei mikkä on tarkotettu pelkästäs tiarostavil naisihmisil. Ne oli nimeltäns suffrakettei.
ooo
Klikkiotsikkoi ollaan iltapäivälehris kovii vääntämä. Tämä oli aika hyvä kun sanottiin et ”pörröinen lemmikki söi köyhän kultasormuksen. Se on nyt kanissa”.
ooo
Veikkauspelei ei saa enää  niiv vaan pelata. Oy Veikkaus aabeen uuren vuaren juhlis olikin kaikest suasittu bilebiisi tämä tunnista toiseen nyt tanssitaan.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa