Hyvi uutissi -Tutkimus: Syö suklaata tähän aikaan päivästä – se auttaa sinua laihtumaan

Sillä on väliä, mihin aikaan päivästä suklaata syö.

 

Oletko sinäkin henkilö, jonka lempiherkkua on suklaa? Et ole siinä tapauksessa yksin!

Suklaa kuuluu varmaan lähes jokaisen suosikkinameihin, ja suklaalla onkin paljon erilaisia vaikutuksia mieleemme. Suklaa esimerkiksi synnyttää meissä onnellisuushormoneja, joten ei ihme, jos suklaata tekee mieli esimerkiksi silloin, kun on ollut huono päivä.

Suklaassa on toki huonotkin puolensa, sillä jos suklaata tulee syötyä usein ja paljon, voi se kerryttää kiloja huomaamatta, ja toki vaikuttaa muutenkin negatiivisesti terveyteemme.

Nyt suklaan syöntiä on kuitenkin tutkittu uudessa tutkimuksessa, ja se lupaileekin jotain aivan muuta: jos syöt suklaata aamupalaksi, se saattaakin auttaa sinua laihtumaan.

Jos nimittäin syöt 100 grammaa suklaata aamupalaksi, todettiin sen sekä polttavan rasvaa kehossa, sekä laskevan kehon sokeritasoja päivän aikana.

Tutkimukseen osallistuneet söivät aamiaisen lisäksi suklaata 100 grammaa myös iltaisin ennen nukkumaanmenoa.

Yllättävää kyllä, suklaata syöneiden paino ei noussut, vaan tutkijat päinvastoin totesivat suklaan hyödyt rasvan poltossa.

Jos olet suklaan ystävä, tämän pitäisi olla sinulle ilouutinen! Muistathan kuitenkin kohtuus  kaikessa 😉

Lähde: Everyday Health, nainen.com

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa