Uutissi Turust 18.9 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisnarikkana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Terassil kuultiin ku kaks nuart flikkaa avautus toisillens. Toisel oli ollu huano tuuri poikakaverin valinnas, oli sattunu olema hölmö tyyppi vaik ensin oli vaikuttanu fiksult. Flikka tuskaili et voi kun olis marketeis pöllönpalautusautomaatti.
ooo
Olli Rehni on kuulemma saanu kerättyy tarvittavan määrän kannattajakortei. Suuri osa niist on kyl samoi ja hän olis valmis vaihtama. Yhrel Haavistol saa kuulemma nyt kaks Rehnii.  Toisaaltans yhrel Rehnil saa kolme Aaltolaa  tai kahreksan Väyryst.
ooo
Talousuutissi. Orionin tuatekehittelys on saavutettu erinomassi tuloksii. Esimerkiks heiän astmalääkeannostelijal on kuulemma jatkos ihan henkeäsalpaavat näkymät.
ooo
Tunnen yhren Linnankarul asuvan myyntineuvottelijan ketä on nimpal yli- innokas pizzan syäjä et hänel on kehittyny tuskallinen Dennis-kyynärpää.
ooo
Terve siv vaa

 

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa