Uutissi Turust, ei virallissi mut torellissi 18.7.2022

Uutissi Turust. Uutismursuna Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun Sanomas oli haastattelu Jimi Westerlundist kenel on yli 2000 matkapuhelimen kokoelma. Toimittaja kysys viisaasten pal monellaist Jimilt mut sitä ei ymmärtäny kysy et ”onko liittymäasiat kunnossa”.
ooo
Jokirannas Bootorilla haasteteltiin yhtä päätoimiseks heittäytynyttä runoilijaa ja kysyttiin et onk hän jo jotain myyny. Hän vastas et juu, auton ja kesämökin toistaseks.
ooo
Simmonen eläin on toristetusti olemas ku älymursu. Kävi Haminan suunnal Venäjän aluevesirajal ja teki uukäännöksen, päivänokostej jälkeen jo  meni menojans.  Tosin koitti hän käyrä viäl vohkimas jonkun kalastajan silakat mut jäi kiinni rysän päältä.
ooo
Oikasu Jonkin verran kohistiin siitäkin et mursu olis nähty Raision keskustas kans. Tarkistuksej jälkeen kävikin ilmi et kysymykses oli marsu.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa