Uutissi turust 18.4.2022

Uutissi Turust. Uutisharppuunana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun Paikallisen palloseuran joukkueenjohto on ottanu kantaa ajankohtaseen pualustuspoliittiseen keskusteluun. Kannanotos toretaan et Nato-jäsenyys on hyvä pohja mut pualustuksen kannalt on tiätty erinomanen lisä jos lisäks on viäl venäläine maalivahti.
ooo
Se on urheilus ihan ookoo et voittaja ratkastaan kahren ottelun yhteistuloksel. Mut se on kohtuutont jos tämä sääntö on käytös Pultavan taistelus kans.
ooo
Rikollispomo Keijo Vilhunen sanos haastattelus et toivoo pääseväns turkulaisen Vilhusten sukuseuran jäseneks. Hän vois vaik valmistaa jossain sukujuhlas rosvopaistin.
ooo
Hirvensalon laskettelurintees oli tarkotus tehrä remonttii mikä keskeytti kauren ennen aikojans. Nyt ei kumminkan tehrä mittän ainakaan kolmeen vuateen ku oli saatu tarjous remonti hinnast. Tuttava kamreeri eeveepee arveli et päätös johtuu siitä et budjetti oli ylittymäs yllättävän vähä: simmoseen ei o Turus totuttu.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa