Uutissi turust 18.3 -ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutispäällikkönä Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ekonomi Karlssoni tuli aamul aika väsyneenä töihin ja kun kaverit kyseli et kuin ni hän sanos et meni vähä myähään ku tartti jännittää Venäjän vaalien lopputulost.
ooo
Turun Sanomas luki et laiska hutilus piirsi 1600 -luvul Turust kartan. Siin ei o mittän perä et samal olis määritelty myähemminkin käytös oleva pääsyvaatimustaso kaupunkin hommiin.
ooo
Varha on lopettamas 16 terveysasemaa. Jäljel jääneis paikois otetaan käyttöön toimii mil saaraan  kaik potilaat mahtuma. Esimerkiks kerrossänkyt on kätevii.
ooo
Lapin turistikausi on parhaimmillans ja ravintoloitten keittiöis kokataan käristyst ihan ylipaineel. Siin hommas täytyy kokin olla torellinen poropeukalo.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa