Uutissi Turust 18.10.2021

Uutissi Turust. Uutisreppurina Vähä Heikkilä morjens
ooo
Kosmolokit on saane selvil et meiän galaksin keskustast tulee rariosiknaali mikä toistuu lyhkäsin väliajoin. Torettiin et luultavasten siäl on Nova tai Nostalkia pääl, niil on lyhkäset soittolistat. Joku tosin huamautti et siknaali on 10 tuhat vuatta vanha. Mikä saattaa viitata sihen et se voi olla Järvirarioki.
ooo
Lehres oli et 13 vuat kateis ollu miäs on löytynyt hyvävointisena.
Meiän toimituksen saamien tiatojen mukka kysees on turkulainen rakennuslupa-asiatten käsittelijä
ooo
Kansantanssi- ja musiikkijärjestöjen suasittu Folklandia risteily Silja Euroopal on taas ovel. Tapahtuman historiikki on tekeil. Tyänimenä on Hemingwayn henkes “Tanhus ja meri”.
ooo
Epäsiisteist pihoist on tullu valituksii Varsinais-Suames. Joskus voi olla toisinkin päin. Yks Koskinen Raunistulast minkä mää hyvin tunnen pitää mattoo ovensuus sitä varte et sihen voi pyyhkii jalat ku tulee ulos.
ooo
Urheilu. Florida pelaa aika hyvin ny änäris vaik ei luulis ku siäl on trooppiset olosuhteet. Mäkinenki sanos et hän luuli pitkään et siäl ei o jäätä ku mojitos.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa