Uutissi Turust 17.4 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutiskrookuksena Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Petteri Orpo orottelee vastaust kysymyksiin mikkä hän on lähettäny pualueil. Toimituksemme on saanu vihii siit et mitä niis kysymyksis on. Muummuas simmosii on kun et Minne käy tuulen ilmassa tie? Ken voi airoitta soutaa? ja Miksi naiset rakastuvat renttuihin?
ooo
Ja sekin huamattiin et niit kysymyksii on 24. Mikä on yht paljo ku luukui joulukalenteris. Ja pulloi kaljakoris. Ei voi olla sattumaa.
ooo
Olkiluato kolmonen aklo tuattamaan sähköö vuarokauren etuajas. Tämä loppukiri  olis ollu kiitoksel vastaanotettava  uutinen. Vuanna 2009.
ooo
Li Anderssonin seuraajaks on pyrkimäs  Minja Koskela ketä on musiikin tohtori. Ensmätteks orotetaan et hän säveltäis eres jollan taval uskottavan budjetin pualueel.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa