Uutissi Turust 17.10.2016

Uutissi Turust. Uutispulsaattorina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
On ruvettu tekemaään vakavasten töitä suamalaisen klassikkokirjallisuuren markkinoimiseks ulkomail. Kiveekän ei jätetä kääntämättä.
ooo
Niinkus tiäretään Turku on kulttuuripääkaupunki ja henkellinen pääkaupunki No nys sai Tampere sen kasinon mikä tarkottaa et jatkosTampere on Suamen sökö pääkaupunki.
ooo
Norjalainen Therese Juuhaukki ketä on voittanu olumppialaisis ja mm-kisois on kärynny rouppinkist. Hän sanos et see on häneen tarttunu huulirasvast. Ja eiks laulus sanotakkin et kun hymyhuulet sulla on niin kullan kyllä saat.
ooo
Donaltti Rumppi on haastanu et tarttis järjestää rouppinkitesti ennen telkkarin vaaliväittelyy. Hänem miälestäns Hillaru Clinttoni nualee huulians nimpal et sen on pakko parataa suarituskuykyy. Ja Clinttoni vastaväittää et Trumppi pyrkii nualemaan jopa toisten huulii.
ooo
Ristisanatehtäväs oli kysymys et mikä on ruatsinkiälinen lentopalloo pelaava saviseudun jyrsijä. Ja vastaus oli et Loimaan hurri kani.
ooo
Terve siv vaa
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/288564374?secret_token=s-fuarU” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa