Uutissi Turust – 16.5.2022

 

Uutissi Turust. Uutispualustusliittona Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Helsinskis on kuulemma simmonen murhe et ei ratikka mahru pysäkil. Meil olis Turus yks funikulaari mikä hyvin mahtuu pysäkil  ja pysyyki sil enimmän aikaa. Mut ratikkaa  ei tänne o saatu aikaseks vaik on kohkattu. Siin ei o mittän perä et olis jo ehrotettu vaihtokauppaa päittäns.
ooo
Meiän galaksin keskustast on löyretty jättiläismäinem musta aukko mikä on nimpal raskas et siält ei eres valo pääse karkama. Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunne  kommentois et torennäkösest on nyt tiaros see paikka mihen hänen toisej jalan sukat ain hävii.
ooo
Eurovision laulukilpailuis otti Ukraina ylivoimasen voiton ku sai sympatiapistei Venäjän hyäkkäksen tähren. Aika äkkii ehrittiin jo somes kommentoira et sen tähren juur täsä ollaan Natossen liittymäs et ei Suami voittais ens vuanna.
ooo
Laporatorios on kokeiltu et olisko mahrollist kasvattaa vihanneksii simmoses kasvualustas misä olis kuusta tuatuu  ainesta ja tavallist multaa sekasin. Jos onnistuu ni voiraan sano et kasvatetaan kuumaa perunaa.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa