Tyytyväinen asiakas on paras mainos! Jan sen tietää.

Jan Ryytty on aina ollut moottorimies. Opiskelujen päätteeksi ei ollut epäilystäkään mihin miehen mieli veti, moottorilla varustettuja laitteita huoltamaan ja korjaamaan.
Jan on jo useita vuosia pyörittänyt omaa yritystä. ”Mielestäni asiakkaiden välillä kinkkisetkin autohuolet ovat aina haasteita, joiden selvittäminen on motivoivaa ja mielenkiintoista”, Jan kertoo
Autojen maailma uusiutuu vauhdilla, mutta täytyy muistaa, että on valtavasti autoja ja tulee olemaan vielä pitkään, jotka tarvitsevat perinteistä huoltoa ja korjaamista.
Tyytyväinen asiakas on paras mainos sekä myös suuri syy, miksi palvella ja yrittää tehdä työt niin hyvin kun vain osataan.

 

”Hienoa kun voi autohuollon ja korjaamisen jättää asiantuntijoiden haltuun! GS-huollossa on erinomainen asiakaspalvelu, hinnat edulliset ja asiantuntemus huippuluokkaa. Korkein mahdollinen suositus!” (Juha Hyrsky Ispoisista)

 

”Tyttönä minun auto-osaamiseni on kovasti rajoitteista. Jani on aina niin auttavainen ja kiltti. Kiva asioida hänen firmassaan”. (Inka Honkamaa Hannunniitusta)

#nuoriyrittäjä#ammattitaitoa#hyvääpalvelua#gshuolto

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa