Uutissi Turust 15.5 -Ei virallissi mut torellissi

Uutissi Turust. Uutiskäärijänä Väjä Heikkilä morjens.
ooo
Nojuu, euroviisutkin sit meni eikä niist mittän isompaa kaunaa jääny, Ruatti voitti, onneks olkkov vaa. No sevverran tiätty tuli muutoksii et ei me nato-maana kumminkav voira sitä Ruattin hakemusta ratifioira. Meil on tämmönen asiantuntijaraati niin päättäny.
ooo
Urheiluu. Jääkiakkovalmentaja Jukka Jalosen seuraajast jo käyrään keskustelui. Kari Jalonen ketä Turus vallan tuttu on on mainittu. Ja hän olis kyl kaukokatseinen. Sen tähren et hän kattelee asioi nenänvartta pitkin.
ooo
Toimituksemme tiarusteli et kummottos on äitienpäivää viätetty. Yks Koskine Raunistulast sanos et hän vei kukkapuskan frouval heti aamust. Kun kysyttiin et käviks kettän viarai ni hän sanos et no kävi Haapanen naapurist rähjäämäs et ketä on hänen tulppaanit penkist repiny.
ooo
Miakkailun suamemmestaruuskisat pirettiin kupittaal ja hyvin meni vaik järjestävä seura ei saanukkam mitalei. Kaik kumminkin pisti parastans.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa