Uutissi Turust 13.6.2022

 

Uutissi Turust. Uutispäälärinä Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Viikovvaihtees varmistus et kolmen pualueen puheejjohtajana on varsinaissuamalaine. On jo alettu ehrotella et oliskos olemas kannatust Lounais-Suamen kansantasavallal. Nimi vois olla vaik Uusi Aura. Tämä sen tähren et aika pal on esiintyny tota åbofobiaa.
ooo
Yks vähä jupahtava osastopäällikkö oli ostanu Naantalin  Kultarannast  kesäasunnon ja nyt hän on pettyny et ei olekka joka kerta lapsiryhmä ojentamas kukkakimppuu ja Rannikon Laulumiästen kuaro esiintymäs kun hän palaa mökil.
ooo
Sattus piäni väärinkäsitys kun luultiin et tavarankuljetusautol olis avettu oma kilpa-autosarja. Tämä johtus vaan siit et uutisis sanottiin et kaik Formula ykkösen kuskit on täsä viikovvaihtees Pakus.
oooä
Vlarimir Puuttini on jo pariinkin kertaa verrannu ittettäns Piatari Suureen. Analyytikoiren miälest ei o osuva vertaus. Enemminkin tulee entisist ruhtinaist miäleen simmonen ku Pipi Piäni. Vai olikse Pipin täytyy katttoo kuuklest.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa