Uutissi Turust 13.3 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutiskanttorina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Varmistettu tiato kertoo et Hirvensalos olis susi liikkeel. Tämä havainto ei aiheuta mittän toimenpitei sen tähren et kysymykses on alueel normaali elikko. Sev verran paikallinen kansallisseura vaan älähti et jos punahilkka alueel tunke ni se ei kuulu sikäläissen ympäristössen.
ooo
Saaristomeren pualest on käynnis kovakin kamppanja.Siit on esimerkiks hualestuttu et rahtilaivoilt saa rauhas vetä vessan suaraan mereen ilman mittän säiliöi, Sil välil kun orotellaan uutta lainsääräntöö on ehrotettu simmost hätäratkasu et kaikkien Tanskan salmist Itämerel tulevien laivojen miähistöl olis annettava kaks Immodium tablettii.
ooo
EkonomiKarlssoni sanos et hänessen on iskeny ihan mahroton sitoutumiskammo. Mää ihmettelin et kuin et eiks hänel o frouvan kans ihan hianot välit. Karlssoni sanos et avioliitto on ihan hianost menny mut toi Turku Enerkian kiinteehintanen sähkösopimus mihen hän sitoutus kahreks vuareks ottaa hermoihi.
ooo
Tuttava kamreeri evp on saanu selvil et koska Olkiluato kolmone saaraan käyntiin. Hänen arvion mukaan tämä tapahtuu kohtpian sejjälkeen ku Unkari on ratifuioinu Suamen Nato-jäsenyyren.
ooo
Terve siv vaa

 

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa