Hyvi uutissi -Tukholma, Oslo, Helsinki, Kööpenhamina, Geneve, Bergen, Rotterdam, Trondheim, Tampere, Turku ja Reykjavik.

 

BEST (Benchmarking in European Service of Public Transport) on eurooppalainen yhteistyöverkosto, joka toteuttaa vuosittain kyselytutkimuksen, jolla kartoitetaan jäsenkaupunkien asukkaiden tyytyväisyyttä joukkoliikenteeseen. Vuonna 2022 tutkimuksessa oli mukana 11 kaupunkia: Tukholma, Oslo, Helsinki, Kööpenhamina, Geneve, Bergen, Rotterdam, Trondheim, Tampere, Turku ja Reykjavik.

Kuten aiempinakin vuosina, Fölin tulos oli paras kaikista vertailun kaupungeista. Kyselyyn vastanneista 82 % oli tyytyväisiä Föliin, kun kaikkien kaupunkien keskiarvo tyytyväisyydessä oli 65 %. Kaikkein tyytyväisimpiä ovat usein matkustavat, muutaman kerran viikossa matkustavista peräti 90 % oli tyytyväisiä Föliin.

Erityisen tyytyväisiä turkulaiset ovat Fölin aikataulujen luotettavuuteen, matkustamisen turvallisuuteen sekä matkustusmukavuuteen. Erinomaisen hyvin Föli pärjäsi vertailussa, kun asukkailta kysyttiin miten hyvin he kokevat saavansa vastinetta rahoilleen.

Joukkoliikenteen yhteiskunnallinen merkitys nähdään suurena, 80 % turkulaisista vastaajista uskoi, että joukkoliikenteen käytön lisääntyminen on välttämätöntä liikenneruuhkien vähentämiseksi ja ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa