Uutissi Turust 13.12.2021

Uutissi Turust. Uutislusijana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Sanomalehritten nettiversiot on kovas suasios. Niis on vaan yks onkelma, niist ku ei saa taiteltuu pussei biojättei varten. Hati on kuullu et Tampereen teknillises korkeakoulus on kekattu ratkasu. Tulosteta nettilehrest sivui, teipataan ne isoks arkiks ja taitella jätepussiks.
ooo
Kirjailija Emily Bronten jäämistöst on löytyny vähemmän tunnettu eräkirja mikä kertoo kalaretkest misä saatiin saaliiks ourost ääntelevä lohikala. Opuksen nimi on “Humiseva harjus”
ooo
Turkulaisen pikaluistelun tulevaisuus näyttää turvatult nykkun harjottelupaikoi riittää. Kupittaan jäämadon lisäks on toiminnas Logomon jääsilta. Investointi oli kohtalaisen kallis
ooo
uudes Seelannis ollaan kiältämäs tupakointi kokonaaj ja Turus Herrainkulman rakentajat orottaa et päätöksen perusteel voitais purkaa museoviraston suajelema Rettikin vanha tupakkavarasto satamast.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa