Uutissi Turust 12.6 -Ei virallissi mut torellissi

Uutissi Turust. Uutisryhävalaana Vähä Heikilä morjens.
ooo
Hirvensalossen on nousemas DNA:n masto mikä on suututtanu monii rauhallisen asuinalueen asukkai ku maisema pilaantuu. Vaihtoehtona on esitetty et K-marketin pihal rakennettais DNA operaattorin asiakkai  varten puhelinkoppi.
ooo
Kustavis on nähty karhu mist ei kai o pelkoo ihmisil mut varmuurev vuaks moni juhannuksen viattoon menijä on varautunu ottamal mukkan muutaman laatikon tunnetust stressii vähentävää Karhu-juamaa.
ooo
Perussuamalaiset, kristilliset ja rkp on muuten kohtalaisen hyvii pualuei mut se poikkeuksellinen puute niis on suamalaisten pualueiren joukos et niis ei viäl o Turun seurult olevaa puheenjohtajaa. Esayahin Sari kyl on melkkest paimiolaine ja ärkoopeel on varapuheejjohtaja Pargasilt.
ooo
Suamellahrel on valas havaittu. Ekonomi Karlssoni sanos et nysse  selvis et mikä hänen sinisen krokodilin vei, hän jo vähä ajatteliki et kyl sen oli valas pakko olla kun niin kovin pätkäs.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa