Uutissi Turust 11.3 -ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisvolframina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Euroopan Unioonin vaatimat uusmaiset pullonkorkit on herättäne keskusteluu. Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnen oli ostanu simmosen maitotölkin ja sanos et tuntus omituiselt kun pysys kerrankin koko viikon korkki kii.
ooo
Turun Paikallisen Palloseuran pukukopis oli käyty periaatteellist keskusteluu siit et kumpi on ikävämpi juttu kaks minuuttii jäähyy ratkaseval hetkel vai kaks miljoonaa persnettoo tilikaudes.
ooo
Muutama ikääntyneempi rokkikukko kuulus juttelevan Whisky-baaris et jos saa kutisevan tunteen kun kuuntelee Ramonesii tai SexPistolssi ni se on niin sanottuu syyhypunkkii.
ooo
Ilmanlaatutiarote. Taas on simmonen aika et ulkona on aika paha katupöly. Sentähren ei o henkityssuajain mikkän pötykalu.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa