Uutissi Turust 11.12 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisambivalenttina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kauppatorin alla olevaa savipatjaa käytetään toriparkin lämmittämiseen mut ei o varmaa kuimpal se loppujel lopuks lämpöö kehittää. Vaihtoehto Bee on jo olemas. Jos ei savi o onnistu lämmittämises sitä voiraan myyrä Naantalin Kylpyläl lämpimien savihoitojen tekemist varte,
ooo
Naantalis on pahotettu miäli siit, et kaupunkin aikanas ilmatteks Imatran Voimal ja Nesteel antama maa-alue on nyt ostettava mijoonarahal takas. Ys Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnen on koittanu pikkasen samaa. Se sai 60 vuatis synttärilahjaks naapurin Haapaselt kossupotun ja nykkun Haapanen olis viikovvaihtees tarvinnu yllätystilaneen tähren juatavaa ni Koskinen sanos et hän auttaa miälelläns eikä maksa ku  kolmekymppii.
ooo
Naantalin musiikkijuhlil ei o ens kesänä Kultaranta -konserttii. Yks tuttava emeritus kamreeri oli kuullu syynki. Niinistö oli pannu viime töikses paikan remonttiin.
ooo
Etelämäki oli kuullu et Tampereen yliopistos on alotettu tutkimus sen johrost et sokeritauris sairastumisikä vaikuttaa elinaikaodotteeseen. Esimerkiks 90-vuotiaan elinikäodote on tosi pal  lyhempi ku 20-vuatiaalla. Tampereen yliopistosairaalas ponnistellaan yätä päivää sen selvittämiseks et mistä tämä johtuu.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa