Uutissi Turust 11.10.2021

Uutissi Turust. Uutislabyrinttina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Koronatilanne telakoil on äityny kovinkin pahaks. Nyt peljätään et monil rautakouril tarvittais rautakeuhko.
ooo
Vasemmistoliitto on tiättäväste suastunu sihen et Turun musiikkitalo tehrään Itsenäisyyrenaukiol. Maksuks he tahtos et kaupunki ostaa Rettikin tupakkatehtaan taiteilijoil. Siin ei o mittän perää et salaseen sopiukseen  kuuluis se et tehtaas  alotettais Tyämiäs tupakan tuatanto kans.
ooo
Pualitutul keittiömestaril on ollu huanot ajat eikä hänel o ollu varaa vaihtaa renkai. Nyt oli ollu ratsias ja poliisi oli antanu hänen Michelineil vaan yhren tähren.
ooo
Urheilu-uutissi. Anonyymien alkoholistien perinteiset syyskisat pirettiin taas Kupittaan kentäl. Ei niihin tänäkäv vuanna kettän nimimiähi osallistunu.
ooo
Oikaisu. Uutislähetyksemnme alussa mainittiin että tänäpä toimiii uutislabyrinttina Vähä Heikkilä. Tarkoitettu Termi on laboranttina. Pahoittelemme virheestä labyrinteis tyäskentelevil aiheutunutta miälipahaa.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa