Uutissi Turust 10.7 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust, Uutisrollaattorina Vähä-Heikkilä morjens.
ooo
Nykkun pohritaan et kummast ukost tulee Ameerikan seuraava presirentti Bidenist vai Trumpist ni on kysyttyu et onk USA demokratia vai autokratia. Ja torettu et näil vaihtoeheroil se on kyl enempi geriatria.
ooo
On pääteltävis et ehkä jo seuraavaan Ruisrokkissen on luultavast tulos Rolling Stones kans. Siitä päättelin et yli 70 vuatiaat pääsee ilmatteks.
ooo
Joku paattislainen pariskunta oli saanu hauskan irean et he syä aamiaist vessanpöntöil
mikkä on heiän puutarhas. Huanompi irea on saatu Lausteel misä yhres huushollis tehtiin tarpeet olohuoneen sohvakaluston pääl.
ooo
Turun yliopiston luannontiäteitten talon naistev vessan seinäs oli simmonen miätelause et ennenku sää löyrät komian prinssin sun täytyy suurella tavallisen mont sammakkoo.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa