Uutissi Turust 10.6 -ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisvinoteekkina Vähä heikkilä morjens.
ooo
Eurooppavaalikkin pirettiin tosa ja moni koki et ei ne koske hänt henkilökohtasest. EVVK -pualue oli ylivoimanen voittaja. Yks pualituttu myyntineuvottelija sanos kumminkin et et heil töis vaikutukset voi olla merkittävii sentähren et heirän pomo-osastopäällikkö on varsinaine Euroopan omistaja.
ooo
Vaalivoittajist kiinnittys huamio sihen et kenraali Toveri valittiin parlamenttissen. Äijät toril analyses et parempi kenraali Toveri parlamentis ku joku toveri kenraali Smolnas.
ooo
Metallika yhtyeen keikal loppus vessat kesken ja sentähre onnekkai oli paitti nee ketä tykkäs kovast musiikist mut myäs ne kenel oli vatta koval.
ooo
Ekonomi Karlssonin frouva oli valitellu et hänen timanttisormuksessans on liian piäni timantti ja Karlssoni lupas hoitaa frouvan syntymäpäivänä asian. Olikim menny ja ostanu hänel lahjaks suurennuslasin.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa