Uutissi Turust 10.4 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutispupusena Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Petteri Orpo on alottelemas hallitusneuvottelut tai tunnustelut. Termit perustuu sihen et käytännös tämä tapahtuu simmottos et samaan huaneeseen kootaan vuaron perään joukkoneuvottomii ja tunnottomii.
ooo
Donalt Trumpil on luettu 34 syytet mut hän sanoo et kysymykses on noitavaino ja et hän on viaton, hän voi siit antaa pantiks luutans, kaffepannuns ja kissans.
ooo
Matkailun markkínoijil on kova into keksii vetävii iskulausei. Nyt on Venäjä säpis mut aikanas koitettiinsaara turistei Suamest yli  itärajan lauseel ”Nähdä Murmansk ja Kuola”.
ooo
Ristiriitassi viästei oli Turun Sanomas tänäpä. Pääuutises kiällettiin puitten tapittamine omal pihal. Ja viäres oli iso Bilteeman mainos misä kaupattiin erúllisest oksasahaa.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa