Uutissi Turust 10.10 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisfaaraona Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Talonrakennusteollisuus ry:n Lounais-Suamen piirin 50 vuatisjuhlat pirettiin Logomos ja oli hianot juhlat paitti et juantajalt lipsahti kerran et ”paljon on vettä virrannut perustuksissa sen jälkeen kun yhdistys sai alkunsa”.
ooo
Iranin naisten miälenosotukset on saanee ansaittui myätätunnon osotuksii joka pualel maailmaa., vallankin tätä pääs pirettävää hiabbii vastaan on protesteerattu. Jopa Pulina Pupin lähel kuulin kun yks frouva sanos et nyt käyn kyl heittämäs pari kaljaa huiviini.
ooo
Suamalaisen kirjallisuuren päivää viätetään ja Suamalaisen Kirjallisuuren Seuraa kiitetään siit et on ponnisteltu kovin  meirän kirjailijoiren tunnetuks tekemiseks maailmal. Kiveäkään  ei o jätetty kääntämättä.
ooo
Sotakorkeakoulun äijät pohriskeli et Venäjän Ukrainan miähitysjoukkojen komentaja ei ol mikkän erämaan kettu. Hän on kriminaali.
ooo
Terve siv vaa

 

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa