Uutissi Turust 10.10.2016

Uutissi Turust. Uutisvampyyrina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Koktail -sana on menos kiällettyjen joukkoon Suames. En heti ymmärtäny et mikä se koktaili on mut sanakirjast löytys et se tarkottaa kukonhäntää. Eli on sii Ronalt Trumpin tukkalaite.
ooo
Lapsiasiainvaltuutettu vaatii et synttäreitten perusteel tapahtuva kiusaamine on saatava loppuma. Alkajaisiks pannaan toppi Ike Kanervan 60-vuatisbileitten nälvimisel.
ooo
Liados oli ammuskeltu firmabileis mikkä pirettiin muistaakseni Tulitussuan teollisuusalueel.
ooo
Ekonomi Karlssonin anoppi vihaa Karlssonii nimpal et oli ostanu sil syhttärilahjaks matkan Tampereel kattomaan Huuhkajitten pelii.
ooo
Ruissalon veteraanikuntoutukses olevat äijät olis tykänne katto telkkarist Herkule Poirot mut kun oli perkulen hoirot samaan aikaan.
ooo
Terve siv vaa
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/286939741?secret_token=s-3iaKy” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa