Hei, kaikki toimii! Energiansäästöviikolla

Hei, kaikki toimii! Energiansäästöviikolla

Tällä viikolla vietetään Energiansäästöviikkoa ja siihen voi myös osallistua kierrättämällä! Tiesitkö, että kun lajittelet kotona biojätteet erikseen, vähennät kasvihuonekaasupäästöjä vuodessa 37 kiloa? Kun nelihenkinen perhe muistaa aina laittaa biojätteet oikeaan astiaan, päästövähennys vastaa 800 kilometrin autolla ajoa. Energiansäästöviikko haastaa kaikki tempaisemaan energiansäästön edistämiseksi!

Tokaluokkalaisten Energiansäästöviikko täyttää 20 vuotta, jonka kunniaksi viikon aikana jalkaudutaan valittuihin alakouluihin ympäri Suomea toteuttamaan Hei, kaikki toimii -teemapäivää. Päivän aikana oppilaat pääsevät tekemään erilaisia toiminnallisia rasteja, jotka liittyvät kestävään kehitykseen.

Lounais-Suomen Jätehuolto osallistuu Energiansäästöviikon viettoon tänä vuonna osana Motivan järjestämää juhlakiertuetta. LSJH vierailee Turussa Topeliuksen koulussa sekä Salossa Mustamäen koulun ja Meri-Halikon koulun oppilaiden vieraana.

Teemaviikko haastaa kaikki tempaisemaan energiansäästön edistämiseksi! Hei, kaikki toimii -teemapäivän voi toteuttaa myös itsenäisesti, kampanjan materiaalit ja muita vinkkejä teemaviikon viettoon löydät Motivan sivuilta:

http://www.energiansaastoviikko.fi/kampanja-apu/

Kierrätystä kannattaa tietysti opiskella myös muilla viikoilla! Neuvontaa ja opetusmateriaaleja saat meiltä tämän linkin kautta:

Lainattavat materiaalit

 

Lisätietoja:

ympäristöneuvoja Mikaela Sundqvist, Lounais-Suomen Jätehuolto Oy

puh. 020 728 2119 tai mikaela.sundqvist(at)lsjh.fi

Yhteistyössä

Yhteistyökumppaneidemme tiedotteita