Uutissi Turust 10.1.2022

Uutissi Turust. Uutisnuuttina Vähä heikkilä morjens.
ooo
Poliisitiarotiuksii. Helsinkin poliisi pyytää tiatoi henkilöst kenet nähtiin kaks viikkoo takaperin nyt Helsinkin keskustast löytyneen poroeläimen seuras. Tuntomerkit. Ikä huamattavan korkea, vaatetus punainen, erityistuntomerkkinä pitkä melkeiv valkonen  parta.
ooo
Turun koulutoimes ollaan siirtymäs paperittomaan konttoriin. Tämä sentähren et opetustoimenjohtaja Timo Jalonen on ilmottanu et hallituksen koronatoimet ei siäl saa aikaseks muuta ku painokelvottomii sanoi.
ooo
Sitä on ihmetelty et kuin  kiinalaiset kivet tulee halvemmaks Turun kauppatorin pinnotukseks ku varsinaissuamalaiset. Vaik tulee ylimääränen tyävaihe ku Kiinan kivet tiätty täytyy kääntää toisin päin ennen asentamist ku ne tuaraan toiselt pualelt maapalloo.
ooo
Neljät koronarokotust jo tarjotaan simmosil ketä  on saanu kolme. Hati oli  kuullu, ett Tampereel oltais nopeuttamas rokotusohjelmaa simmottos, ett jätetään kolmas rokotus poies ja annetaan suaraan se neljäs.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa