Uutissi turust 1.8 -Ei virallissi mut torellissi

Uutissi Turust. Uutislillukkanvartena Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ei menny kovin hyvin sil yrittäjäl ketä pisti pystyyn äyriäisruakiin erikoistuneen ravintolan mil anto kekseliääst nimeks RAPULA ja mainoslauseeks et KOE SUURIA ELÄMYKSIÄ RAPULASSA
ooo
Kuninkuusravit järjestetti viikovvaihtees Forssas. Nämät onkin ajan henkes hyvin pysyvät kilpailut siim  miäles ku lupiinei, kurtturuusui ja täplärapui vainotaan kovi. Viaraslaji se on lämminverihevonenki.
ooo
Turun kaupunkinvaltuuston jäsenet Niina Ratilainen ja Jukka Vornanen on solmine avioliiton. Liitost tulee torennäkösest kokemuksen myätä hyvinkin onnellinen vaik molemmat on viäl vihreitä. Toimituksemme onnittelee.
ooo
Oikasu. Toisin kuin viime viikolla uutisoiiin Jaakko ei heittäny kylmää kivee vetten. Hän kiältäytys heittämäst siin pelos et sitä viheriäsit mönjää roiskuu uusil vaatteil.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa