Uutissi Turust 1.7 -ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisloikkarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Jalkapallost puheenollen sitä pruukattiin ain sano et Turun Weikot olis voinu pärjätä pal paremminkin eri sarjois mut ku oli nimpal tyäväen henkinen porukka ni ei millääl löytyny kettän ketä olis halunnu pelata oikeaa laitaa.
ooo
Vastaus tuli heti Äksäs misä yks Vihervä sanos toressas et Turus olis kerran pelattu simmonen ottelu misä oli vastakkain Aston Villa ja Turun Vanu.
ooo
Kiinalaiset on onnistune tuamaan kuun pimiält pualelt  näyttei. Kun ne on kerran pimiäst hankittu ni luultavasten niit saa koht verkkokaupast tosi erullisest.
ooo
Simmost kuulin väitettävän et Runosmäen vanhainkodis olis järjestetty viime viikol mahrollisuus kattella Amerikan telkkarist vaaliväittelyy. Oli asukkaat tuntene ittens nuarekkaiks sej jälkeen
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa