Uutissi Turust 1.11.2021

Uutissi Turust. Uutisamontilladona Vähä Heikkilä morjens
ooo
Entine fasepuukki eli naamakirja on vaihtanu nimens. Uus nimi on Meta. Salaliittotreoreetikot on keksiny et täsä on kysymys liitost Itä-Saksan vanhan tiarustelupalvelun kans ja nyt alkaa naamakirja lähettää meil vakoilevii etäpesäkkei eli Metastasei .
ooo
Urpo innostus kun luki mainoksii ja huamas et Marimekos on alkanu Ystävämyynti. Tätä hän jäi viäl jonkuv verran fundeeraama et mahtaaks ne ottaa vanhan vaihros.
ooo
Yks Sankari on ostanu Piikkiön vanhan rautatieaseman ja kunnostanu sen hianosten: Ainut mikä tuli vähä yllätyksenä oli et siit menee juna ihav viärest mist aiheutuu meluu.
ooo
Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnne oli käyny Kärsämäen Prisman Alkos kysymäs et onk siäl sitä hulluviinii mist nimpal ny kohkata ja vohkata.
ooo
Urheiluu. Vapaaottelu on aika suasittu laji nyt mikä onkin ymmärrettävää ku virikeottelu ja häkkiottelu on ahristavampii. Luamuotteluihin on kalliimmat liput.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa