Uutissi Turust 4.10.2021

Uutissi Turust. Uutissliipparina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Uus Bondi eläväkuva No time to die on suasittu. Huamattiin ilonen asia et Turus on järjestetty omakiälinen tekstitys. Elävänkuvan nimi on Turun murttel. Ei täsä kerki kualema.
ooo
Yrittäjänaisten porukat oli kans käyny kattomas tämän no time tuo die -kuvan. Pieteetin hautaustoimiston yrittäjä Kannuksen Taina sanos et juu juu, tämä on juur nykypäivää. Asiakkaat on niin mahrottoman kiireissi.
ooo
Ranskalaisten viiniem maistelui eli teistingei pirettiin tosa turkulaisbaaris ja yks aika sininenänen harrastaja  kuulu kehuskelevan et ei täsä olla ensmäst kertaa chateuneuf de pappia kyydissä.
ooo
Pesäpallo on on niin kus tiäretään juurevien maalaispaikkakuntien laji. Täst on toristuksena seekin et tämän vuaren mestarit on Tampere ja Pori.
ooo
TPS jalkapallon ja funikulaarin eroi on kovin tutkittu ja torettu et Tepsil menee paremmin. Sen hissilikke ei ikän lopu.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa