Uutissi Turust 7.8 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisaggregaattina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Jyväskylän ralli meni ohi viikovvaihtees. Matkailumarkkinoinnin kannalt kävi simmottos et Suami-kuva vahvistus. Suamalaiset on metsäs hyvin vihtyvää kansaa. 16 euron makkaraperunoi syätiin satees pusikos ja mil hetkel hyvänsä joku meiän rallitährist saatto syäksyy porukkaan.
ooo
Säätila-asioitten hallinta on luultavast siirretty Ilmatiäteen laitokselt Postin hoitoon. Luvattu myräkkä myähästyy päiväl eikä o varma tuleeks se eres ollenkan.
ooo
Perseidien tähdenlentoparvi on alkaval viikol näkyvis yätaivaal. Tähtikuvaajat voi kannettavan kaukoputken kans käteväst vetää ne olalle.
ooo
Kaveri oli käyny Loviisas asuntomessuil ja huamannu et nykyäs kodeis ei enä o kirjahyllyi. Mikä on skandaali sentähren et misä kummas sitä ihminen nyv voi säilyttää Bilteeman luettelons.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa