TUTON KAUSI ALKAA KESKIVIIKKONA MARLI AREENALLA – VASTASSA MESTIS-TULOKAS ESPOO UNITED

TUTOn kausi alkaa keskiviikkona Marli Areenalla – vastassa Mestis-tulokas Espoo United

TUTO Hockey – Espoo United

Ke 14.9. klo 18.30

Marli Areena

TUTO Hockey aloittaa Mestis-kauden 2016–17 keskiviikkona kotikentällään Marli Areenalla. Turkulaiset saavat vastaansa uutena joukkueena Mestikseen liittyneen Espoo Unitedin. TUTO on aiemmin pelannut espoolaisia vastaan kahdessa harjoitusottelussa voittaen molemmat. Huomenna on kuitenkin tosi kyseessä, kun aletaan pelata pisteistä.

”Harjoituskausi on mennyt hyvin ja nyt sitten huomenna alkaa tosipelit. Odotan, että peli kehittyy kauden mittaan. Päivä ja viikko kerrallaan pitää nimenomaan rutiinitasoa nostaa. Se on ihan hyvällä tasolla jo, mutta siinä on eniten petrattavaa”, summaa päävalmentaja Miika Elomo tunnelmia ottelukauden aattona.

Joukkueena TUTO on Elomon mukaan erittäin kilpailukykyinen ja sitoutunut ryhmä. Tavoitteitakin on alkavalle kaudelle jo asetettu.

”Selkeä tavoitteemme on lähteä voittamaan joka ilta. Valmennuksen osalta tavoitteena on tehdä työ niin hyvin, että pelaaja pystyy päivittäin keskittymään olennaiseen ja saa valmennukselta tarvittavan tuen ja turvan – sekä välillä pienen korvapuustin. Kyllä tällä joukkueella on tavoitteena voittaa mestaruus.”

Myös TUTOssa kolmannen kautensa aloittava puolustaja Anssi Virkki on valmis johdattamaan joukkueensa pitkälle. Uuteen kauteen hän lähteekin omien sanojensa mukaan vesi kielellä.

”On sellainen odottava ja innostunut fiilis. Meillä on hyvä sekoitus nuorempia pelaajia ja kokeneempia pelaajia. Lisäksi on hyvä sekoitus turkulaisia ja muualta tulleita pelaajia, kuten Savon mafia”, naurahtaa Virkki viitaten Savon mafialla muun muassa hyökkääjä Joonas Toivaseen ja hyökkääjäMika-Matti Hyväriseen.

”Joukkue tarvitsee aina sekä nuorempia että kokeneempia pelaajia. Nuorista kumpuava innokkuus ja ennakkoluulottomuus tekee hyvää, mutta ilman kokemusta ei mikään joukkue pärjää”, jatkaa Elomo.

Kotikentällä vastassa Mestiksen kuopus

Mestis-kauden ensimmäisessä ottelussa TUTO saa vastaansa Espoo Unitedin, joka nousee sarjaan uutena tulokkaana. Elomo näkee vierasjoukkueen kuitenkin kovana vastuksena.

”Espoon joukkueessa on kova kamppailuvoima ja sen rutiinitasokin on melkoinen. On hyvät maalivahdit ja hyvin valmennettu joukkue. Päästään kyllä kovaan testiin heti huomenna Espoota vastaan. Meidän pitää tosiaankin olla valmiita kamppailemaan.”

Myös Virkki lupaa kauden ensimmäiseen otteluun vauhtia ja vaarallisia tilanteita, ja kehottaakin faneja saapumaan Marli Areenalle sankoin joukoin.

”On ollut hienoa kesän jälkeen nähdä, kun innokkaimmat kannattajat ovat jo käyneet katsomassa harjoituksia ja harjoituspelejä jaksaen jatkaa kannustamista. Mahtuu sinne hallille silti muutama fani lisääkin!” Virkki virnistää.

TUTO Hockey – Espoo United Marli Areenalla keskiviikkona klo 18.30. Osta ennakkoliput TÄSTÄ ja tule kannustamaan TUTO kauden avausvoittoon!

Yhteistyössä

Yhteistyökumppaneidemme tiedotteita