Turun uuden kauppatorin ravintolapaviljonkien ovet ovat auki

Turun uuden kauppatorin ravintolapaviljonkien ovet ovat auki

Kaikkien Turun uudelle kauppatorille rakennettujen ravintolapaviljonkien ravintolayrittäjät ovat saaneet toiminnan käyntiin ja ovet auki asiakkaille. Tarjonnasta löytyy monipuolista ruokatarjontaa, kahvilapalveluita ja vahvempia drinkkejä. Pienemmissä paviljonkitiloissa, jotka sopivat esimerkiksi myymälän pitämiseen, on vielä yrittämisen mahdollisuuksia vapaana.

Uusimpana toimijana kauppatorille on saapunut Torikahvila Otava, joka pitää kahviloita muissakin Turun keskeisissä kohteissa. ”Uskon vahvasti torin tulevaisuuteen: se on upea kohtaamis- ja kauppapaikka niin turkulaisille kuin turisteille. Haluamme tuoda omalta osaltamme torille viihtyvyyttä ja tunnelmaa, jopa omasta nimikkodrinkistä on keskusteltu. Haluamme olla helposti lähestyttävä toimija torilla, sanoo Otava-ketjun toimitusjohtaja Mika Wikström.

Aikaisemmin ravintolapaviljongeissa ovat aloittaneet Tori´o, Agnes ja Torigrilli. Ravintola & baari Tori´o tarjoilee rennompaa tunnelmaa ja mutkattomia annoksia maailman turuilta ja toreilta – lounaan, illallisten, brunssien ja dj-iltojen muodossa. Tori´on tarjonta elää vuodenaikojen mukana ja pohjaa tuoreuteen sekä paikallisuuteen. Pääosa raaka-aineista tulee paikallisilta tuottajilta kauppatorilta sekä kauppahallista.

Lähes kaikille turkulaisille tuttu, legendaarinen Torigrilli on avautunut entistä ehompana Eerikinkadulle ja palvelee nyt vuorokauden ympäri. Agnes taas kasvattaa Tero Sintosen suosittujen ravintoloiden joukkoa.

Kahteen pienempään paviljonkiin etsitään yrittäjiä tarjouskilpailulla

Turun kaupungin tavoitteena on saada monimuotoinen kokonaisuus erilaisia toimijoita toripaviljonkien liiketiloihin ja tilat 4 ja 5 vuokrataan kiinnostuneille yrittäjille hintaperusteisella kilpailutuksella. Tiloja voi käyttää esimerkiksi myymälä- tai palvelutoimintaan, mutta ravintolakäyttöön ne eivät sovi.

”Etsimme kahta uutta toimijaa kaupungin paraatipaikalle, arkkitehtonisesti arvokkaisiin toripaviljonkeihin. Edellinen kilpailutus onnistui hienosti, ja olemme saaneet neljä uutta ja mielenkiintoista toimijaa paviljonkien ravintolatiloihin. Nyt toivommekin yhtä innostuneita ja laadukkaan palvelun tarjoajia pienempiin myymälätiloihin Eerikinkadulle.” kertoo kauppapaikkapäällikkö Hanna Sjöbring.

Uuden Kauppatorin avajaisjuhlaa vietetään lauantaina 17.9., ja juhlallisuudet jatkuvat koko viikon päivittäin vaihtuvilla teemoilla.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa