Veljesduo Matti ja Teppo on varmasti tuttu kaikille turkulaisille. Matti ja Teppo ovat luoneet uraansa jo yli 50 vuotta ja pitkän uransa aikana he ovat tuottaneet yli puolitoista miljoonaa myytyä levyä, saaneet kymmeniä platina- ja kultalevyjä sekä suuren määrän muita tunnustuksia. Huumorintajuisilla veljeksillä onkin tapana sanoa: Matin ja Tepon laji ei ole hevimetallia, se on jalometallia.
Kaikkien aikojen turkulaisveljekset ovat tallanneet oman polkunsa suomalaisen iskelmämusiikin historiaan. Matin ja Tepon ensilevy ”Jos olet onnellinen” ilmestyi vuonna 1969. Heidän pitkän uransa salaisuus on musiikillinen lahjakkuus, sitkeys ja usko omaan tekemiseen. Veljeksillä vain ”Vauhti kiihtyy” ja uutta musiikkia tuotetaan edelleen. Matti ja Teppo julkaisivat kesällä 2022 uuden albuminsa ”Ollaan kuin ennen”. Ikinuoret veljekset osaavat ottaa edelleenkin lavat haltuunsa, vaikka keikkatahti onkin hieman rauhoittunut.
Lähde: TS
Avainsanat: #historia
Valon loisteessa on lupaus siitä, että mikään ei katoa kokonaan – rakkaus jää.
PyhäinpäiväKun ilta hämärtyy ja kynttilät syttyvät haudoille, hautausmaat muuttuvat valomeriksi. Pyhäinpäivänä muistellaan niitä, jotka ovat kulkeneet meitä ennen –
Voita brunssi kahdelle
Klikkaa ja osallistu https://www.facebook.com/photo/?fbid=1308698951054575&set=a.659858589271951
Star Tours -Matkoja vuodesta 1986
Olemme henkilökohtaiseen palveluun ja helppoon asiointiin panostava matkatoimisto. Järjestämme pakettimatkoja ympäri vuoden sekä Suomeen että ulkomaille, aina päivän mittaisista
Auringonvalo on yksi luonnon voimakkaimmista ja tärkeimmistä hyvinvoinnin lähteistä! Tässä kattava ja helposti ymmärrettävä yhteenveto auringonvalon hyödyistä ihmiselle
☀️ 1. D-vitamiinin lähde Auringon UVB-säteily saa ihon tuottamaan D-vitamiinia, jota tarvitaan: Luuston ja hampaiden vahvuuteen Immuniteetin toimintaan Mielialan
Kenen kanssa herkkuaterialle?
Osallistu Facebookissa allaolevasta linkistä https://www.facebook.com/uutissiturust
8 hyvää asiaa hunajasta
🍯 1. Luonnollinen makeuttaja Hunaja on makea, mutta siinä on enemmän makua ja vähemmän prosessointia kuin valkoisessa sokerissa. Koska