Turun nuorisovaltuustolta voi hakea rahoitusta nuorten omille hankkeille

 

Hankerahaa voi hakea ryhmä, jossa on vähintään kolme 13–19-vuotiasta Turussa asuvaa tai opiskelevaa nuorta.

 

Turun nuorisovaltuusto tukee vuosittain yhteensä 10 000 eurolla nuorten itse ideoimien toiminnallisten hankkeitten toteuttamista. Rahoitusta voi hakea kerran vuodessa ja yhdelle hankkeelle myönnetään enintään 2000 euroa. Vuonna 2022 hankerahan hakuaika alkaa maanantaina 17.1. ja päättyy sunnuntaina 13.2.

Nuorten toivotaan ideoivan tapahtumia tai toimintaa, joihin mahdollisimman moni voi osallistua. Kyseessä voi olla esimerkiksi teemapäivä, konsertti, disko, retki, luento tai kurssi, joka ei muuten toteutuisi. Viime vuonna hankerahalla toteutettiin muun muassa koulutusretkiä saaristoon, eläinavusteinen toimintapäivä, ja syrjintää ja kiusaamista ehkäisevä hanke.

Nuorisovaltuuston puheenjohtajisto karsii hankkeet, jotka eivät täytä hankehaun sääntöjä. Hankkeita ideoineet nuoret esittelevät hankeideansa nuorisovaltuuston kokouksessa Turun kaupungintalolla 16.3.2022. Nuorisovaltuusto valitsee äänestämällä ne ideat, jotka saavat rahoitusta. Hankkeet toteutetaan vuoden 2022 aikana.

Hakulomake verkossa: http://lomakkeet.turku.fi. Hankehaun säännöt ja muuta lisätietoa löytyy Nuorisovaltuuston verkkosivuilta: www.turku.fi/nuvaraha

Turun nuorisovaltuusto on vaaleilla valittu sitoutumaton Turussa asuvia ja opiskelevia nuoria edustava vaikuttajaryhmä, joka ajaa nuorten etuja.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa