TPS:n Juraj Slafkovský valittiin Pekingin olympialaisten parhaimmaksi jääkiekkoilijaksi.

YLE Tarja Hiltunen
Arkistokuvassa Juraj Slafkovský TPS:n pelipaidassa. Kuva: Vesa Pöppönen / AOP

TPS juhlii nuorta slovakialaispelaajaa lauantaina – Juraj Slafkovský valittiin Pekingin olympialaisten parhaimmaksi jääkiekkoilijaksi

Seura ei vielä ole päättänyt, miten 15-vuotiaana Turkuun muuttanut slovakialaishyökkääjä palkitaan.

 

Jääkiekko-TPS juhliii tulevana lauantaina Sport-pelissä 17-vuotiasta hyökkääjäänsä Juraj Slafkovskýa.

Slovakiaa edustanut Slafkovský valittiin Pekingin olympialaisten parhaimmaksi jääkiekkoilijaksi.

Slovakia voitti pronssipelissä Ruotsin.

TPS ei vielä ole päättänyt, millä tavalla 15-vuotiaana Turkuun muuttanut pelaaja palkitaan. Slafkovský itse on saapumassa kotimaastaan Turkuun alkuviikon aikana.

Seurassa ollaan ylpeitä nuoresta kiekkotaiturista.

– Juraj saapui Turkuun 15-vuotiaana ja kyllähän pelaajan tämänhetkinen taso kertoo Tepsin juniorityön onnistumisesta, sanoo TPS:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Eero Tuominen.

Turussa vielä vuosi?

Slafkovskýn lahjat on huomattu myös NHL:ssä. Tuomisen toiveissa on saada pitää slovakialaispelaaja vielä yhden kauden Turussa.

– Koko varsinaissuomalainen kiekkoyleisö pääsisi katsomaan hänen puhkeavan kukkaan. Uskon meidän valmennusjohdon Rauli Uraman johdolla antavan Jurajille ne eväät, ettei matka huipulle ainakaan Turussa hidastu.

Slafkovskýlla on jäljellä kolme peliä pelikieltoa, joten pelitamineissa häntä ei vielä hetkeen nähdä. Hän sai 22. tammikuuta Oulussa kuuden ottelun pelikiellon päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa