Tärkeät pinnat tahmeasti Jymyltä

Kahden nousijajoukkueen esitys Gardenilla oli lauantaina nyt valitettavasti taattua kakkosdivaritasoa. Kotijoukkue puristi vain sen verran kuin tarvitsi voittaakseen ja huonommalla maalivahtipelillä pinnat olisivat matkanneet Pohjanmaalle. Jymyllä oli pelissä enemmän laatupaikkoja ja se hallitsi peliä pitkiä toveja. BeeCee taas oli tehokas ensimmäisen erän ja päätöserän lopussa. Nyt se riitti voittoon, mutta jatkossa ei varmasti.

– Ei tämä meiltä nyt millään tavalla nappi esitys ollut, mutta täytyy olla tyytyväinen että rutiinitasokin riittää voittoon. Vaikea sanoa, että miksi oli tänään niin tahmeaa. Viikolla treeneissä meno kuitenkin ihan normitasoa, ihmetteli FBC Turun päävalmentaja Teemu Vainio pelin jälkeen.

Gardenilla ei olla totuttu siihen, että vierasjoukkue on aktiivisempi ja hallitsevampi osapuoli. Lauantaina Jymy oli sitä ja vei peliä pitkiä toveja. Tuntui siltä, että BeeCee alkoi pelata sitten vasta kun sitä vaadittiin.

Jymyn tehtyä avausmaalin keltapaitojen ruuvia kiristettiin vähän aikaa. Joakim Ervast toi ensin vastahyökkäyksestä pelin tasoihin. Hetkeä myöhemmin Antti Keskitalo yllättää kaukaa Jymy-kassarin ja erän loppuun vielä Aku Kuikka karkaa maalintekoon.

Oliko hieman helpohko karkumatka tai yläkerrassa lämpiävä sauna tuonut hyvänolon tunnetta puseroihin, mutta keltapaitojen esitys toisessa erässä oli yksi kauden sekavimmista. Onneksi Jymy onnistui ainoastaan kertaalleen maalinteossa, sillä peli olisi voinut kääntyä pahastikin.

– Toisessa erässä oli meillä saumat kääntää peli, mutta ei osattu sitä nyt käyttää. Harmitaa kun ei osata hyödyntää, mietti puolestaan pettynyt Jymyn valmentaja Jarmo Eteläaho pelin jälkeen.

Päätöserän alussa tuli sitten pitkään ilmassa roikkunut Jymyn tasoitusmaali, kun Jose Kivipelto onnistui toistamiseen. Vasta tämän jälkeen kotijoukkuekin syttyi taas pelaamaan, mutta nyt hieman viiveellä. Jymyllä muutama loistopaikka jotka Aleksi Sillantaka kotijoukkueen maalilla nollaa ja taitaa pallo käydä kerran tolpassakin. Niin vain kuitenkin pinnat jäävät Gardenille, kun aktiivisesti ratkaisuja hakenut puolustaja Markus Mattila tykittää viivasta voittomaalin. Jymy ottaa vielä veskan pois ja saa pari paikkaakin, mutta Aksu maalilla kestää ja Ervast pääsee sinetöimään loppuluvut tyhjiin.

Oxdog-tahdet-JYMY-131116.jpg

 

Yhteistyössä

Yhteistyökumppaneidemme tiedotteita