Luonnos Lounais-Suomen jätetaksaksi 2017

Jätehuoltolautakunta pyytää lausuntoja jätetaksaluonnoksesta.

Jätetaksaluonnoksen on tarkoitus tulla voimaan 1.1.2017 ja se koskee seuraavia kuntia ja kaupunkeja: Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Lieto, Masku, Marttila, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Parainen, Paimio, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo ja Turku

Taksaluonnos perustuu jätelain (646/2011) pykäliin 78 ja 79. Jätetaksaluonnoksessa määrätään perusteet julkisoikeudellisille jätemaksuille, jotka koskevat kunnan jätehuoltovastuulle kuuluvia jätteitä ja jätehuoltopalveluita (mm. kotitalouksien ja julkisyhteisöjen talousjätteen keräys ja käsittely). Taksaluonnos sisältää myös jätehuollon perusmaksun perusteet. Taulukot ehdotetuista euromääräisistä jätemaksuista ovat taksan liitteinä.

Jätetaksaluonnos on yleisesti nähtävillä 9.11.–23.11. niiden kuntien ja kaupunkien virastoissa, joita taksa koskee. Taksaluonnos on lisäksi nähtävillä Lounais-Suomen Jätehuolto Oy:n internetsivuilla osoitteessa www.lsjh.fi.

Taksaluonnoksesta voi jättää kirjallisia kommentteja ja lausuntoja 23.11.2016 klo 15 saakka. Lausunnot ja kommentit tulee toimittaa joko postitse osoitteeseen Lounais-Suomen jätehuoltolautakunta, PL 355, 20101 Turku tai sähköpostitse jatehuoltolautakunta@turku.fi. Lausunto tulee otsikoida ”lausunto jätetaksaluonnoksesta”.

Luonnos: Jätetaksa 1.1.2017 alkaen Lounais-Suomessa

Yhteistyössä

Yhteistyökumppaneidemme tiedotteita