Suomen Turku julistaa joulurauhan jälleen yleisön edessä

 

Perinteinen joulurauhan julistus kaikuu tänäkin vuonna Brinkkalan talon parvekkeelta jouluaattona 24.12. klo 12. Kahden edellisen vuoden aikana poikkeusjärjestelyin toteutetun julistuksen palatessa nyt normaalijärjestelyihin, on yleisö taas tervetullut seuraamaan julistusta paikan päälle.

– Tänä jouluna joulurauhan julistuksella on aivan erityinen merkitys meille kaikille, ja toivon sydämestäni, että rauhanjulistuksen ydinviesti leviää tänä vuonna laajemmalle kuin koskaan, Turun pormestari Minna Arve sanoo.

Suomeksi ja ruotsiksi luettavan joulurauhan julistuksen lukee Turun kaupungin protokollapäällikkö Mika Akkanen.

– Kahden poikkeusvuoden jälkeen tuntuu äärimmäisen tärkeältä päästä jälleen kokoontumaan yhteen Vanhalle Suurtorille välittämään joulurauhaa koteihin eri puolille Suomea sekä maailmalle, Akkanen iloitsee.

Akkanen julistaa joulurauhan nyt kymmenettä kertaa. Viittomakielen tulkkina tilaisuudessa toimii Eva Mäkinen.

Tilaisuutta voi seurata myös Yleisradion kautta televisiosta, radiosta tai Yle Areenasta. Suora lähetys alkaa klo 11.55. Viittomakielelle tulkattu lähetys on katsottavissa suorana verkkolähetyksenä Yle Areenassa.

 

Muutoksia liikenteessä

Tuomiokirkon ja Vanhan Suurtorin ympäristö suljetaan liikenteeltä ja pysäköinniltä su 23.12. klo 8.00 alkaen. Alueesta ilmoitetaan siirtokehotuskyltein. Järjestely puretaan mahdollisimman pian tilaisuuden jälkeen. Yleisöä kehotetaan ottamaan huomioon poikkeavat liikennejärjestelyt ja saapumaan paikalle ajoissa jalkaisin tai joukkoliikennettä käyttäen. Tilaisuuteen odotetaan jopa 15 000 henkilöä. Uudenmaankatu suljetaan liikenteeltä 24.12. klo 11.30.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa