Seiväshyppääjä Wilma Murto valittiin Varsinais-Suomen vuoden urheilijaksi Varsinais-Suomen Urheilugaalassa.

Seiväshyppääjä Wilma Murto sijoittui Tokion olympialaisissa 2021 viidenneksi. Kuva: Arkistokuva

 

Varsinais-Suomen Urheilugaalassa palkittiin vuoden 2021 parhaita urheilijoita ja urheiluvaikuttajia.

Seiväshyppääjä Wilma Murto on valittu Varsinais-Suomen Vuoden Urheilijaksi Varsinais-Suomen Urheilugaalassa.

TPS:n jääkiekon hopealle luotsannut Raimo Helminen valittiin Vuoden Valmentajaksi ja joukkueessa pelannut Juuso Pärssinen palkittiin Vuoden Läpimurto -palkinnolla.

Salossa järjestetty lentopallon suurtapahtuma Power Cup on Vuoden 2021 Urheiluteko. Silja Kosonen puolestaan on toisena vuonna peräkkäin Varsinais-Suomen Vuoden Nuori Urheilija.

Varsinaissuomalaisen urheilun kunniagalleriaan, Hall of Fameen nostettiin urheilukirurgi ja ortopedi Sakari Orava, seiväshyppääjä Pentti Nikula sekä voimistelu- ja tanssivaikuttaja Lahja Salviander.

Vaikuttavaa työtä muun muassa yleisurheilun kansainvälisen kilpailutoiminnan hyväksi tehnyt Pekka Paakkanen huomioitiin Elämänura -palkinnolla, lentopallovaikuttaja Jukka Rajakangas Urheiluvaikuttajana ja Salon Seudun Sanomien urheilutoimitus Urheilukulttuurin edistäjänä.

JENNI JOENSUU

YLE

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa