Raisio palkitsi menestyneitä paikallisia urheilijoita

 

Raision kaupungin vapaa-aikalautakunta valitsee vuosittain vuoden raisiolaisen urheilijan, vuoden valmentajan ja vuoden joukkueen. Vuoden 2021 urheilijat palkittiin tiistaina 15.3. Raision kaupungintalolla järjestetyssä tilaisuudessa.

Vuoden urheilijaksi valittiin moukarinheittäjä Silja Kosonen Someron Esa ry:stä. Kosonen saavutti vuonna 2021 moukarinheitossa Tallinnan alle 20-vuotiaiden EM-kultaa, Nairobin alle 20-vuotiaiden MM-kultaa, Tokion olympialaisten 14. sijan, Tampereen Kalevan kisoissa hopeaa sekä Suomi-Ruotsi-maaottelun voiton. Vaasassa heitetty 73,43 metrin tulos on aikuisten, alle 22-vuotiaiden sekä alle 19-vuotiaiden Suomen ennätys ja samalla alle 20-vuotiaiden maailmanennätys.                  

Vuoden joukkueeksi valittiin naisten 4×200 m vapaauintiviestijoukkue Raision Urheilijat ry;stä. Joukkueeseen kuuluvat Rebekka Luoto, Anniina Kallio, Irene Mäkilä, Olivia Weuro. Naiset uivat kultaa pitkän radan SM-uinneissa heinäkuussa 2021. Kaksi joukkueen jäsenistä on nimetty Suomen nuorten maajoukkueeseen.

Vuoden valmentajaksi valittiin Juha Leinonen Raision voimamiehet ry:stä. Leinonen on kehittynyt painivalmentajaksi Raision voimamiesten piirissä. Juhan aktiivinen ja tinkimätön asenne sekä halu kehittyä lajin piirissä ovat vieneet häntä eteenpäin valmentajana. Juha on kouluttanut itseään valmentajapolulla ja hänen luotsaamana Raision voimamiehistä on viime vuosina noussut SM-mitalisteja.

Lisäksi vapaa-aikalautakunta palkitsi muistopalkinnoilla tiedossa olevat vuonna 2021 Suomen mestaruuden saavuttaneet ja kansainvälisissä arvokilpailuissa mitalisijan saavuttaneet raisiolaiset urheilijat:

  • Helin Susanna, jousiammunta, Arcus ry, Turku
  • Jaakkola Jari, suunnistus, Maarian Mahti ry
  • Kalajoki Aapo, kiekonheitto, Turun Urheiluliitto ry
  • Kanerva Meri-Tuuli, yleisurheilu (paralajit),Turun Kenttäurheilijat ry
  • Mäkitalo Tapio, uinti, Speedo masters Finland
  • Paatos Roope, uinti, Raision Urheilijat ry
  • Puustinen Jani-Petteri, uinti, Aurajoen uinti ry
  • Uschanow Ellen, yleisurheilu (moukarinheitto), Raision Kuula ry
  • Varjonen Miro, motocross, Turun moottorikerho ry.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa