Raijan vinkit: Huolehdi autostasi kylmän tullessa

 

Kylmä kangistaa nopeasti oli entisaikojen telkkarimainos, ku äijän alta petti jää. Raija Hannunniitystä muisti viime talven kauhun hetkiä, kun aviomies Hessua piti lähteä viemään juna-asemalle tärkeälle työmatkalle. Aamulla AUTO EI STARTANNUTKAAN, kun yöllä oli ollut pakkasta. Siksi Raija antaa pari hyvää vinkkiä,  jotka heidän perheeseen täytyi mennä kantapään kautta.

Vinkki 1. ”Akun testaus”. Kannattaa reagoida ennen kuin auto ei enää starttaakaan ja viedä autonsa akku testattavaksi.

Vinkki 2 ”Akun vaihto”. Uusiin autoihin akun vaihto ei enää välttämättä olekaan niin yksinkertainen homma tehdä, joten kannattaa antaa ammattilaisen hoitaa se.

 

Asiantuntija tietää myös oikean teholuokan jokaiseen autoon. Akku ei ole samankokoinen kaikissa autoissa ja heikkotehoinen akku ei anna tarpeeksi virtaa nykyajan autojen sähkötarpeisiin.

 #akutvaihtoon#rengasturku#kylmäkangistaa#

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa