POPPI-hankkeen työntekijät jalkautuvat keskustassa koulujen päätösviikonloppuna

 

Turun kaupunki lisää jalkautuvaa nuorisotyötä Turun keskustan alueella koulujen päätösviikonloppuna 3.–4.6. Perjantai-iltana 3.6. keskustan alueella jalkautuu kolme POPPI-hankkeen työparia, lauantai-iltana 4.6. neljä. POPPI-hanke on huhtikuun lopusta saakka toiminut yhteistoimintamalli, jonka kautta on lisätty jalkautuvaa nuorisotyötä Turun ydinkeskustan alueella. Toiminta jatkuu keskustan alueella läpi kesän.

– Jalkautumalla pyrimme olemaan aikuisina läsnä nuorten juhlinnassa ja havainnoimaan illan tapahtumia. Tärkeintä on olla nuorille saatavilla, jotta he voivat tarvittaessa tulla juttelemaan tai pyytämään apua, sanoo Turun kaupungin nuorisopalvelupäällikkö Taina Laaksonen.

Päätöspäivänä lauantaina 4.6. suurin osa kaupungin nuorisotiloista ovat suljettuja. Ilpoisissa ja Teräsrautelassa nuorisotilojen ovet ovat auki 14.30–21.45.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa