Paimiolaistaustainen Niko Kytösaho ei pääse osallistumaan Pekingin olympialaisiin.

Kytösahon olympiahaaveille lopullinen stoppi

 

Paimiolaistaustainen Niko Kytösaho ei pääse osallistumaan Pekingin olympialaisiin. Kytösaholla todettiin koronatartunta tammikuun lopulla, ja tiistaiaamuna testitulos oli yhä positiivinen.

– Ne kisat on nyt taputeltu mun osalta. Aamulla heräsin ja katsoin testituloksen, joka oli positiivinen. Se oli siinä, Kytösaho kertoi Yle Urheilulle.

Kiinaan matkustavien olympiaurheilijoiden pitää antaa kaksi negatiivista PCR-koronatestinäytettä ennen lentoa. Viimeinen mahdollisuus matkustaa Pekingiin olisi ollut tänään keskiviikkona.

Kytösahon oli määrä kilpailla jo viime lauantaina normaalimäen karsinnassa ja maanantaina joukkuemäen kilpailussa. Suurmäen karsinta olisi ollut ohjelmassa tulevana perjantaina.

Pekingin olympialaiset olisivat olleet Kytösaholle, 22, uran ensimmäiset.

Yle: Tarja Hiltunen

Arkistokuva. Kuva: EPA-EFE/All Over Press

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa